Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui soc

“Soc terapeuta, formador i supervisor d’equips, coordino projectes d’acompanyament emocional en escoles, faig classes a la Universitat de Vic i dirigeixo la revista Viure en família

“On he abocat més el que soc i el que sé, i on segueixo aprenent, plorant i rient, és en l’acompanyament, la teràpia i la formació”

“La vida, l’amor, la paternitat, els projectes, la feina, les persones amb qui he treballat, les relacions, la natura, la música, la lectura… els èxits i també les pèrdues i els fracassos, m’han fet aprendre tant o més que la meva formació”

Vaig néixer l’any 1968, any de primaveres eternes, en el si d’una família que per les seves creences i perfil, i sense saber-ho, va sembrar en mi les llavors de la mirada cap a dintre, de la solidaritat i del creixement personal. De petit era molt creatiu, i d’adolescent escrivia poemes, estudiava música i volia ser metge. Finalment, fent de cap en un agrupament escolta, em vaig apassionar per les persones i el seu creixement personal, i em vaig formar com a Monitor i Director de Lleure, com a Mestre, com a Psicopedagog i tinc el Diploma d’Estudis Avançats (pre-doctoral) en Psicologia. Després d’iniciar el meu treball personal, de realitzar un viatge iniciàtic per Amèrica del Sud, del Centre i del Nord que va durar gairebé un any, i de plorar i riure molt en la meva pròpia teràpia individual i de grup, em vaig adonar que em motivava molt i tenia algunes qualitats per treballar en l’acompanyament de les persones: infants, adults, famílies i grups. Per això em vaig formar en teràpia gestàltica i un temps després, en teràpia familiar sistèmica.

Entre molts formadors i formadores, he tingut l’ocasió i l’honor d’aprendre directament de Joan Garriga, Vicens Olivé, Mireia Darder, Marcelo Antoni, Bert Hellinger, Antonio Resines, Luis Santiago, Octavio Rivero, Evânia Reichert, Sérgio Veleda, Suzy Stroke…

La vida, l’amor, la paternitat, els projectes, la feina, les persones amb qui he treballat, les relacions, la natura, la música, la lectura… els èxits i també les pèrdues i els fracassos, m’han fet aprendre tant o més que les formacions, és clar. Professionalment he treballat en tots els àmbits de l’educació formal i no formal, intervenint directament i també com a formador i creador de continguts. He creat projectes educatius per a grans empreses, entitats, ajuntaments, diputacions, governs autonòmics, estatals i per a la Unió Europea. També he estat investigador i professor en tres universitats (Universitat de Girona, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat de Vic), he publicat llibres i fa 20 anys vaig crear la revista Viure en família. També em vaig ficar un temps en política, amb la intenció de deixar el món una mica més just i més ecològic del que l’he trobat.

Però on he abocat més el que soc i el que sé, i on segueixo aprenent, plorant i rient, és en l’acompanyament emocional a infants i adults, la teràpia i la formació.

Actualment, soc terapeuta individual i familiar (soc membre de la Societat Catalana de Teràpia Familiar), i formador i supervisor d’equips, coordino projectes d’acompanyament emocional en escoles, faig classes a la Universitat de Vic i segueixo dirigint Viure en família. Visc a La Guixa, prop de Vic, tinc dues filles de 19 i 22 anys que de vegades viuen a casa, i dues gates que de moment hi estan sempre. Busco viure una espiritualitat encarnada, medito, llegeixo, toco el piano, passejo per la natura i gaudeixo de la cultura i de les amistats. I de tant en tant… encara escric poemes.