Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Formació i assessorament

“Quan apareix la saviesa, també apareix una major llibertat; la vida es posa en ordre i tot flueix com ha de fluir”

Claudio Naranjo

Créixer per acompanyar i treballar millor

Si ens dediquem a acompanyar persones (com a mares o pares, educadores, serveis socials, etc.) ens cal revisar els nostres aprenentatges, les nostres emocions i fins i tot les nostres ferides. Estar bé ens permet sostenir, i posar consciència en el nostre camí ens permet acompanyar millor infants i educands en el seu camí.

En el cas d’altres tipus de feina, el benestar dins els equips i les organitzacions és fonamental per gaudir-ne i assolir millor els objectius.

Les meves formacions combinen l’exposició i la reflexió amb l’activitat pràctica i les dinàmiques. En funció de la disposició del grup i del tema del curs, convido també a experimentar amb la pròpia vivència i exploració personal i grupal. El grup que s’obre a aquestes vivències sempre en treu més aprenentatges i una millora en la dinàmica de l’equip.

En el cas dels assessoraments i supervisions, la tasca respon a demandes més concretes dels centres i cada sessió s’adapta a la necessitat del moment.

EBM L’Alzina – Sta. Eulàlia de Ronçana
Formacions en centres educatius

Cursos dissenyats a mida, des d’unes poques hores a diverses sessions. Temes: dinàmica de grups, acompanyament emocional, tutoria, convivència, conflictes, comunicació, etc.

Pla Comunitari Pont Major – Girona
Assessorament i supervisió a centres, equips i organitzacions

Responent a diverses necessitats possibles, ofereixo assessorament puntual o periòdic a equips docents, serveis socials, entitats, empreses i altres col·lectius. Resolució de dificultats concretes de l’equip o en la feina, espais de treball grupal, treball de casos, reflexió sobre el propi projecte, suport en l’elaboració de projectes i altres documents, etc.

Escola Joviat – Manresa
Xerrades per a famílies

Les famílies són el principal agent educador i mereixen cura i suport. Ofereixo xerrades sobre diversos temes relacionats amb la criança i l’educació familiar: acompanyament emocional (per a cada etapa), comunicació, límits, etc.

Educant des del cor – Vic
Formacions obertes

Periòdicament ofereixo formacions obertes a diversos col·lectius, tant a través d’entitats o administracions, com per iniciativa pròpia. Segueix-me a les xarxes o envia’m un mail per estar al cas.